Ik werk graag persoonlijk omdat ik beschouwend ben ingesteld qua karakter en vanuit de behoefte van de ander wil werken. Lichtvoetig als dat de behoefte is, maar ook diepzinnig als daar vraag naar is Het ligt vaak in het verlengde van elkaar. Ik vermaak op allerlei manieren met muziek. Ik zing, treed op, geef les en ik schrijf liedjes en teksten voor mezelf en op verzoek voor anderen (muziek). Tegelijkertijd zit naast de creatieve uitvoering ervan altijd de mogelijkheid tot het aanraken van een diepere laag mocht de situatie daarom vragen. En gebruik ik muziekstukken om bij emotie te komen en het juist plaatsen daarvan. Een laag die leidt naar kwetsbaarheid, nieuwe inzichten en mogelijkheden. En naar het bouwen aan vertrouwen (coaching). En ik ben er in de praktijk achter gekomen dat die combinatie heel goed werkt.

Naast muziek geloof ik in de helende krachten van de natuur. Wij als mensen zijn onderdeel van de natuur, ook nog in deze tijden van social media en technologie. Tekort aan contact met (jouw) natuur brengt onbalans teweeg. Ook in de coaching zullen de natuurelementen als rode draad terugkomen in het helen van jouw leven. Balans te creeren tussen lichaam, geest en ziel (holistisch).

Ik heb inmiddels het diepgewortelde vertrouwen, dat het bewandelen van mijn levenspad is anderen ondersteunen op hun ‘pad’. En dat doe ik altijd met de ondersteuning van muziek. Muziek werkt helend, therapeutisch en zegt meer dan woorden ooit kunnen. Muziek is en raakt emotie, muziek is direct contact met het hart. Onze grootste raadgever. En de zuivere energie die daarbij vrijkomt die ik inzet bij het bereiken van vele doelen. Persoonlijke doelen, die samen uw bijzondere verhaal maken. Een verhaal dat ook verteld kan worden ter inspiratie van anderen. Ik ben van mening dat dat nog veel meer mag en kan. Uw verhaal, met een beetje van mij om samen onze wereld completer te maken.

Samen Verhalen Delen

Rosa Rizzorosa rizzo

Geboren in een groot en roerig gezin met een Siciliaanse vader en Nederlandse moeder wist ik het al snel. Ik wilde op jonge leeftijd al mensen vermaken, maar niet alleen vermaken, ik wilde ze ook iets meegeven. Zo klein als ik was. Iets meegeven van mezelf, iets meegeven over hen, over het leven. Die drive, ook wel bevlogenheid genoemd, voelde ik al vrij jong. Toen nog niet zo bewust als nu, maar daarom niet minder aanwezig. Als rode draad door mijn leven, nu 30 jaar later, voel ik het nog steeds.

Als men mij vraagt wat doe je dan precies? Dan kan ik daar geen pasklaar antwoord op geven. Veel met muziek en veel met coaching en een combinatie daarin. Kijk vooral in het menu bij Muziek en Coaching voor concrete voorbeelden! Wat ik wel kan zeggen is, dat ik persoonlijk te werk ga, dus met mijn hele zijn als Rosa. Ik vergelijk mezelf graag met een boom symbolisch. Met diepe stevige wortels, beweeg ik mee door weer en wind, bewaar ik krachtig mijn rust door de jaargetijden heen, zolang ik leef.rosa rizzotwitterknop linkedinknop
gratis workshop